Publicaties

2 juni 2021

Stichting DRVW zet in op Democratiefestival in 2022

DEN HAAG, 2 juni 2021 – De stichting voor democratie, recht en het vrije woord (DRVW) besluit volop in te zetten op het eerstvolgende Democratiefestival in 2022. De omstandigheden wegens de coronacrisis zijn naar het oordeel van de stichting helaas te onzeker om op 3 en 4 september dit jaar een optimaal festival te organiseren.

Lees hier verder.23 april 2021

Festivalraad biedt inhoudelijke koers en thema’s voor Democratiefestival

DEN HAAG, 23 april 2021 – De festivalraad geeft inhoudelijk koers aan het programma voor het Democratiefestival 2021. Op basis van overleg in de festivalraad zijn de centrale thema’s voor het programma: Wat doe jij voor wij? | Wie vertrouw jij? | Hoe doe je democratie? | Jouw democratie is de mijne niet! | Nederland, taboeland | Waar moet het heen met Nederland?

Lees hier verder.18 februari 2021

Festivalraad werkt aan centrale thema’s voor Democratiefestival 2021

Een festivalraad onder voorzitterschap van Reinier van Zutphen, in het dagelijks leven Nationale ombudsman, gaat zich buigen over de centrale thema’s voor het Democratiefestival 2021. De onafhankelijke Stichting voor democratie, recht en het vrije woord (DRVW), die de verantwoordelijkheid voor dit festival onlangs op zich nam, mandateert de festivalraad om deze thema’s vast te stellen.

Lees hier verder.